Beställ demokonto och prova en egen hemsida i 30 dagar:


Så här behandlas dina personuppgifter.

!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Samarbeten

Vi samarbetar med en rad aktörer inom förvaltning-, ombildning- och byggsektorn. Nedan listar vi några av våra samarbetspartners:

Fastum

Fastum Förvaltning sköter ekonomi och administration åt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt fastighetsägare för att underlätta kundernas arbete och främja långsiktigt god ekonomisk utveckling.

Besqab

Besqabs verksamhet är i huvudsak fokuserad till projektutveckling av bostäder. Det innebär nyproduktion av bostadsrätter och egna hem i attraktiva lägen med tyngdpunkt på storstockholmsområdet och Uppsala.

 

Bovieran

Bovieran som koncept handlar om att förena ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

 

Stena Fastigheter

Stena Fastigheter är ett av Sveriges ledande privata fastighetsbolag med ett välskött bestånd som bygger på långsiktigt och hållbart ägande.

 

Visma

Visma ger företag, offentlig verksamhet och föreningar effektiva lösningar för ekonomisk administration och verksamhetsstyrning. Vismakoncernen har drygt 2500 anställda i Norge, Sverige, Finland, Danmark och Holland. I Sverige sysselsätts 700 personer.

BBC

BBC är specialiserade på konsultation kring bostadsrätter. Majoriteten av deras uppdrag är att biträda hyresgäster eller fastighetsägare vid ombildning av hyresrätt till bostadsrätt.

Webbansvarig

Logga in

Glömt lösenordet?

Cookies

Sitemap

Webbversion

MENY